Roman Bellerophon vordert gestaag

 In Cultuur

M

et het schrijven van de roman Bellerophon, die diverse culturele achtergronden van Paraduin beschrijft, wordt goede voortgang geboekt. Een derde van het verhaal is inmiddels af. Bellerophon behoort tot het fantastische genre.

November schrijfmaand
De maand november wordt door veel romanschrijvers als schrijfmaand beschouwd (National Novel Writing Month), waarbij zij hun best doen om maar liefst 50.000 woorden aan hun werk toe te voegen. Ze moedigen elkaar daarbij van harte aan en de voortgang wordt nauwkeurig bijgehouden.

Hoofdstukken
Ogidius, auteur van Bellerophon en lid voor het leven van het Nederlands Contactcentrum voor Science Fiction, hoopt eind november minstens op de helft van zijn boek te zijn. Uiteindelijk zal de roman, die zich voornamelijk afspeelt in de parallelle wereld Paraduin, zo’n 30 hoofdstukken tellen.

Recent Posts
Contact Us

Laat ons weten wat u vindt ...

Not readable? Change text. captcha txt