Mister Senior Netherlands komt mogelijk uit Rotterdam

 In Cultuur, Rotterdam

I

n de stad genoot de Rotterdamse econometrist Guido den Broeder (61) eerder al bekendheid als wetenschapper, schaakkampioen en deelraadslid. Als gevolg van het oplopen van de postvirale hersenziekte ME kon hij deze activiteiten niet voortzetten.

Tegenwoordig houdt hij zich daarom met andere dingen bezig. Hij schrijft science fiction en fantasy en is vorig jaar begonnen met acteren. Daarnaast leidt hij de ME Vereniging Nederland. En nu is hij een van de tien overgebleven kandidaten voor de titel Mister Senior Netherlands 2018.

Presentatie

Over zijn deelname zegt Guido den Broeder: “Vorig jaar bevond ik mij in Michigan als executive producer drie weken op de set van The Russian Bride. Omdat ik daar toch was, heb ik ook een rolletje gespeeld als Russische dokter. Dat was zo leuk dat ik vaker wilde acteren.

Ik heb me aangemeld voor de Mister-verkiezing om meer te leren over hoe ik mijzelf  kan presenteren. Catwalk, professionele fotoshoots, talentdemonstratie, alles is heel zinvol. Nu ik eenmaal in de finale zit, wil ik natuurlijk ook gewoon winnen.”

Finale show

Het is de eerste keer dat deze verkiezing voor de categorie 30+ in Nederland wordt gehouden. De finalisten moeten op zondagavond 17 juni 2018 in Theater het Kruispunt te Barendrecht optreden voor publiek, samen met de jongeren. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de deelnemers.

Het belooft een spektakel te worden. Qua talent en uitstraling doen de senioren het naar verhouding prima, aldus organisator Lyron Martina. Het enige verschil is dat zij zich niet in zwemtenue hoeven te vertonen.

Fotograaf: Oni Suitela, 24 februari 2018

Recent Posts
Contact Us

Laat ons weten wat u vindt ...

Not readable? Change text. captcha txt